Amsterdam je najveći i glavni grad Holandije. Osnovan je krajem 12. veka kao malo ribarsko mesto na obali reke Amstel. Danas je finansijski i kulturni centar i svetski značajna turistička destinacija. U gradu živi oko 800.000 stanovnika, dok je broj stanovnika šire oblasti oko milion i po. Staro jezgro grada jedno je od najvećih u Evropi, a izgrađeno u 17. veku. Oblik je definisan kružnim vodenim kanalima. Zbog toga je Amsterdam jedan od najlepših i najneobičnijih gradova Evrope, karakterističan po svojoj arhitekturi, kanalima, brodićima i mostovima. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaći sve što trazite! Od romantičnih pejzaža do proslavljene Crvene zone (Red light district), od holandskog slikarstva do odličnog šopinga. Amsterdam je podjednako grad zabave, grad kulture, grad istorije, tolerancije i različitosti. Posetite zemlju lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlju tolerancije i perfekcije... Posetite najnaseljeniji deo starog kontinenta i njen glavni grad Amsterdam.

Pogledajte cenovnik(e):


Datum polaska: 29.12.2018
Cena: od 619 €
Hotel Modra Stodola 4* - Prag

Nalazi se u mestu Horoměřice I do centra Praga se stiže kombinovanim prevozom: četiri bus stanice do metro stanice Dejvička I metroom direktno do srca garda. Sve sobe su moderno opremljene sa TWC, SAT TV I minibarom. Gostima hotela su na raspolaganju dva bara, spa centar (uz doplatu), kuglanje, restoran.
http://www.modrastodola.cz/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Hotel BW Airport Hotel Uithoorn 3*

Nalazi u oblasti  Uithoorn , sa centrom je povezan autobuskom linijom  u konekciji  sa metroom  kojom se do centra stiže za oko četrdeset pet minuta. Sve sobe sa TWC-om,  TV-om i  telefonom.  Gostima hotela su na raspolaganju restoran i bar. Doručak – švedski sto –samoposluživanje.
http://www.hoteluithoorn.nl/

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article