Jedno je od omiljenih letovališta zbog široke peščane plaže, toplog i pitomog mora. Olympic Beach je popularan i zbog pravog, opuštenog odmora. Ali ako poželite aktivniji sadržaj, dovoljno je prošetati uz more do najživljeg primorskog mesta u toj regiji Paralije ili otići lokalnim autobusom do Katerinija ili Soluna. Ne treba propustiti priliku za obilazak prirodnog fenomena i velike svetinje Meteora.

Pogledajte cenovnik(e):

Datum polaska: maj - septembar
Cena: od 80 €

Datum polaska: maj - septembar
Cena: od 69 €

Vila Olga

Vila se nalazi na oko 180m od plaže, u četvrtoj paralelnoj ulici sa plažom. Ova relativno nova vila, sastoji se iz prizemlja i tri sprata i u svom sastavu ima dvokrevetne i trokrevetne studije. Studiji su moderno opremljeni kompletnom kuhinjom, kupatilom i terasom sa garniturom za sedenje. Sadržaj vile upotpunjuje recepcija sa lobijem, lift i uredjeno dvorište sa tušem. Gosti na dan smene mogu da koriste zajedničku prostoriju u delu recepcije u kojoj se nalazi mini-kuhinja i toalet. Parkiranje automobila je moguće ispred vile ili nedaleko na javnom parkingu. 1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj. 1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri obična ležaja. Korišćenje interneta je uključeno u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Vila Penelopi

Vila se nalazi na samoj obali, u pešačkoj zoni. U glavnoj zgradi vile nalaze se kompletno opremljeni apartmani i duplexi, od kojih većina ima frontalni pogled na more. U dvorištu iza glavne zgrade je depadans vile u kome se nalazi prizemni trokrevetni studio. Vila ima lepo uredjeno, popločano dvorište sa česmom i tušem. Zbog strukture smeštajnih jedinica, preporučujemo je za višečlane porodice kao i za veće društvo. U sklopu vile je beach-bar sa ležaljkama i suncobranima koje naše gosti uz konzumiranje pića mogu da koriste. Na oko 70m od vile se nalazi javni parking. Vila poseduje dvorište, kafe bar, roštilj na otvorenom, WI-FI internet. U svakom apartmanu i duplexu su 2 klima uređaja. Doplata za korišćenje klima uređaja u studiu je 3 € po danu, u apartmanu i duplexu je 6 € po danu.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
App Hotel Max Holidays

Nalazi se u centralnom delu Olympic Beach-a na oko 120m od plaže. Studiji i apartmani su komforni i potpuno opremljeni. U prizemlju vile se nalazi bar i recepcija. Dvorište vile je veoma lepo uređeno sa garniturama za sedenje, koje gosti vile mogu da koriste. Preko puta same vile se nalazi super market "Mytikas", a  u neposerdnoj blizini su taverne, picerije, kafići, poslastičare, prodavnice...

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Vila Korali

Vila se nalazi u centralnom delu Olympic Beach-a, na samoj obali, oko 50 metara od mora. Vila je nedavno renovirana i kompletno je opremljena. Smeštajne jedinice se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu, a u prizemlju su prodavnice. U neposrednoj blizini vile je super market, pekara, kafići...Vila poseduje Wi - Fi internet. Svaki studio poseduje: čajnu kuhinju sa posudjem i priborom, frižider, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, LCD TV, terasu.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Kuća Fanis

Trospratna kuća, skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u širem centru, na oko 400 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Kuća Cosmos

Dvospratna kuća sa prizemljem i potkrovljem, koja se nalazi u centru, na oko 100 m od mora. Kuća poseduje studija za 2, 3 ili 4 osobe. Svaki studio i apartman ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Studiji u prizemlju imaju ulaznu terasu gde su vrata u funkciji prozora. Usluga: najam.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Kuća Cosmos Inn

Trospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru, na oko 150 m od mora. Kuća poseduje studija za 2, 3 osobe ili  studija za 4 osobe (dva francuska ležaja manjih dimenzija). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Kuća Varonos

Kuca se nalazi na 200 m od plaže, preko puta crkve. Luksuzni smeštaj ima studije za dve, tri ili četiri osobe. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa, WiFi, lift. Objekat ima malu recepciju i dvorište sa tušem i toaletom. Ležajevi: Klasični single i francuski ležajevi. Klima uređaj bez doplate.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Kuća Harisis

Dvospratna kuća sa prizemljem i krovnom bastom sa hidromasažnom kadom, ležaljkama i sofama za relaksaciju, koja se nalazi u širem centru, na oko 150m od mora. Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe (strukture francuski ležaj manjih dimenzija i jedan osnovni ležaj). Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uključen u cenu) i balkon ili terasu. Usluga: najam.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Kuća Julija

Nalazi se na 50m od mora, u drugom redu šetališta. Smeštaj: Studiji za dve osobe u visokom prizemlju, apartmani za četiri osobe, dupleks apartmani za pet osoba. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Ležajevi: Klasični singl i francuski ležajevi.Klima: Doplata za korišćenje klime iznosi 5 eur dnevno.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.