fbpx

Mesto Vrasna nalazi se u Solunskoj regiji, u oblasti Strimonikos. Svojim delovima Nea Vrasna i Vrasna Paralia izlazi na obalu Egejskog mora i predstavlja veoma poznato letovalište u ovoj oblasti. Nalazi se između gradića Stavros, oko 6 km udaljena od njega i gotovo spojena sa Asprovaltom na istočnom delu. Nea Vrasna i Vrasna Paralia su novoizgrađena naselja poznata pre svega kao turistička mesta, sa vrlo prostranim ulicama, gotovo potpuno novim vilama, uređenim šetalištem, veoma čistim, toplim morem i širokom peščanom plažom dugačkom oko tri kilometra koja je nosioc plave zastavice dodeljene od strane Evropske Unije i Mediterana. Svojim sadržajem pogoduju pre svega porodičnom odmoru i odmoru ljudi koji žele mir.

Download attachments:

Datum polaska: maj - septembar
Cena: od 50 €
Vila Smeraldo

Nalazi se na oko 150 m od plaže i 300 m od Asprovalte. Nedavno sagrađena, moderne arhitekture, koja je izdvaja od ostalih vila i čini je jednom od najlepših u Nea Vrasni. Ovu vilu posebno čini besprekorno uređeno dvorište sa prelepom fontanom, pored koje se nalazi letnjikovac sa garniturom za sedenje. Komforni studiji su stilski uređeni. Ima recepciju, toalet i zajedničku prostoriju za odlaganje stavri na dan smene. Moguće je parkiranje automobila u ulici ispred vile ili na proširenju koje se nalazi preko puta vile. Na upit kod vlasnika vile, možete dobiti roštilj na korišćenje. 1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj. 1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj. 1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i sa dva bračna ležaja. Korišćenje interneta i klima uređaja je uključeno u cenu.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Vila Thalia

Udaljena je od plaže oko 100 m i nalazi se u centralnom delu Nea Vrasne. Nedavno je potpuno renovirana sa moderno uređenim studijima i apartmanima. Vilu čini posebnom moderan izgled i lepo uređeno dvorište. Zbog pozicije i blizine plaže kao i opremljenosti smeštajnih jedinica preporučujemo je  porodicama sa decom. Neki od apartmana imaju bočni pogled ka moru. Ispred vile, na ulici, je moguće parkiranje automobila. Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta i peškira - BESPLATNO.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Vila Christina Village Luxury

Udaljena je oko 400m od organizovane plaže i na oko 100m od crkve. Nalazi se u mirnom delu Nea Vrasne u besprekorno uredjenom dvorištu, okruženom zelenilom. Jedna je od najluksuznijih i najlepših u Nea Vrasni. Ambijent dvorišta upotpunjuju nekoliko roštilja, zajedničke garniture za sedenje, sadržaj za decu... Studiji i duplex-apartmani, moderno opremljeni, će svakako učiniti vaš boravak prijatnim. Na nepunih 400m od vile se nalazi trg sa dosta sadržaja: igralište za decu, poslastičarnica, pekara, mesara, mini market. Ispred vile je uredjen parking prostor. Korišćenje interneta, klima uređaja i peškira je uključeno u cenu.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Kuća Anastasia

15% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE DO 31.12.2018.
10% POPUSTA ZA UPLATU 40% AKONTACIJE DO 31.12.2018.

Apartmani i duplex apartmani se nalaze na visokom prizemlju i prvom spratu. Doplata za klimu u apartmanima iznosi 5 €, a u duplex apartmanima 8 €.

100 m od plaže i centra.

Svaka smeštajna jedinica ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu. Objekat ima WiFi konekciju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article