fbpx

Parga je šarmantno i slikovito mestašce na obali Jonskog mora. Nalazi se preko puta ostrva Krf i Paksos.

Ušuškana između brdovitog, zelenilom prekrivenog zaleđa i sa pogledom na zaliv u kojem dominira ostrvce Panagija, sa belom pravoslavnom crkvom, Parga predstavlja i dnevni i noćni vizuelni užitak. Ima dve plaže u samom mestu, Krioneri i Piso Krioneri, kao i dve najpoznatije plaže ove regije Volos, oko 1 km od centra i Lihnos, udaljena oko 3 km od centra mesta.

Kuća Kostas

Dvospratna kuća, koja se nalazi u širem centru Parge, preko puta kuće Pappas. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 450m (uz doplatu na licu mesta od strane nadležnih, lokalnih organa).

550 m od mora i od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređaj (uz doplatu, na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkon ili terasom. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Touloupis

Jednospratna kuća sa niskim i visokim prizemljem, koja se nalazi u širem centru. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 350m (uz doplatu na licu mesta od strane nadležnih, lokalnih organa).

oko 450 m od mora i oko 700 m od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i apartman za 3 ili 4 osobe. Svaki studio i apartman je opremljen TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom, ili neograđenim prostorom u funkciji zajedničke, ulazne terase za studije u visokom prizemlju. Studiji u niskom prizemlju imaju ulaznu terasu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Spiros

Jednospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru, na uzvišici. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 200m (uz doplatu na licu mesta od strane nadležnih, lokalnih organa).

oko 450 m od mora i oko 650 m od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, opremljena TWC-om, TV-om, sef-om, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkon ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Avdikos

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi na oko 600 m od centra Parge i na uzvišici. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 250m (uz doplatu na licu mesta od strane nadležnih, lokalnih organa).

450 m od mora i oko 800 m od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, opremljena TWC-om, TV - om, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Diamanto

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi na oko 300 m od centra Parge. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 200m (uz doplatu na licu mesta od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 450 m od mora i oko 700 m od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju prostor u funkciji ulazne terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Garden

Jednospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi se na ulazu u Pargu, na oko 750 m od centra. Kuća poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta.

oko 850 m od mora i od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe. Svi studiji se nalaze u prizemlju i opremljeni su TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Giohana

Dvospratni kompleks studija sa prizemljem, lociran na blagoj uzvišici, nalazi se u širem centru. Kuća poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta.

350 m od mora i oko 450 m od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem, aparatom za kafu, sefom, mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Vagelio

Jednospratna kuća sa prizemljem koja se nalazi se u oblasti Valtos i na oko 1.5 km od centra Parge. Kuća poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta. Gosti kuće Stella i Vagelio mogu da koriste bazen uz konzumaciju u Mango baru koji se nalazi na oko 300 m od kuća.

Oko 900 m od mora i od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2, 3 ili 4 osobe, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Theo

Jednospratna kuća sa visokim i niskim prizemljem, koja sa smeštajnim kapacitetom kuće Chrisa čini jedinstveni objekat. Nalazi se u širem centru. Sopstveni parking deli sa kućom Chrisa i ograničenog je kapaciteta.

Oko 450 m od mora i od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe i apatmane za 3 ili 4 osobe. Svaki studio i apartman je opremljen TWC-om, TV-om, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Smeštajni kapaciteti u niskom prizemlju imaju neograđeni prostor u funkciji zajedničke, ulazne terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Chrisa

Jednospratna kuća sa visokim i niskim prizemljem, koja sa smeštajnim kapacitetom kuće Theo čini jedinstveni objekat. Nalazi se u širem centru. Sopstveni parking deli sa kućom Theo i ograničenog je kapaciteta.

Oko 450 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studio i apatman za 3 ili 4 osobe, koji se nalaze u niskom i visokom prizemlju. Svaki studio i apartman je opremljen TWC-om, TV-om, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Sobe u niskom prizemlju imaju neograđeni prostor u funkciji zajedničke, ulazne terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Bellos

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 350m (uz doplatu na licu mesta od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 600 m od mora.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom, terasom ili neograđenim prostorom u funkciji ulazne terase za studije u prizemlju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Bilis

Kuća se nalazi 900 m od doka. Studija za dve i tri osobe nalaze se u prizemlju i na spratu kuće. Korišćenje klime je bez doplate.

500 m od male gradske plaže, 700 m od velike gradske plaže.

Svaki studio ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Aristea

U srcu Parge, kod crkve i škole. Studija za dve i tri osobe nalaze se u prizemlju i na prvom spratu kuće. Korišćenje klime doplaćuje se 5 € dnevno.

500 m od doka, 700 m od gradske plaže, 700 m od šetališta.

Svaki studio ima kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasa. Objekat ima WiFi konekciju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Filio

U srcu Parge, na 500 m od doka. Studija za dve i tri osobe nalaze se u prizemlju i na spratu kuće. Korišćenje klime doplaćuje se 5 € dnevno.

700 m od gradske plaže, 450 m od Valtos plaže.

Svaki studio sadrži kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu, WiFi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article