fbpx

Nei Pori je novoizgrađeno letovalište koje se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona i 160km od makedonske granice u podnožju Olimpa. Mesto ima izuzetno dugu peščanu plažu, kristalno čisto more, prostrane trgove, parkove, taverne, kafiće, poslastičarnice, prodavnice. Karakteristično po širokim ulicama, uređenim trgovima i velikom broju igrališta za decu, i kao takvo predstavlja idealno mesto za porodični odmor. Mogućnosti za zabavu, razonodu, šetnju i odmor su neograničene.
Može se reći da je Nei Pori raj za roditelje sa decom jer su plaže čiste, široke, postepen je ulazak u more te se deca mogu igrati u pesku. Takođe, na plažama ima tuševa kao i kabina za presvlačenje. Na obali postoji veliki broj kafića i restorana u kojima su meniji često na srpskom jeziku. 

Kuća Teodoros

Kuća je udaljena od plaže 100 m. Apartmani za pet osoba i studija za dve ili tri osobe su u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu. Objekat ima lift, recepciju i WiFi internet. Doplata za korišćenje klime iznosi 5 eur dnevno. 

Kuća se nalazi u desnom delu Nei Porija, udaljena od plaže 100 m.

Sve sobe imaju kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo i terasu. Ležajevi su klasični francuski i singl ležajevi, Apartmani za pet osoba ima francuski ležaj i singl u spavaćoj sobi i francuski ležaj u kuhinjskom delu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article