fbpx

Nei Pori je novoizgrađeno letovalište koje se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona i 160km od makedonske granice u podnožju Olimpa. Mesto ima izuzetno dugu peščanu plažu, kristalno čisto more, prostrane trgove, parkove, taverne, kafiće, poslastičarnice, prodavnice. Karakteristično po širokim ulicama, uređenim trgovima i velikom broju igrališta za decu, i kao takvo predstavlja idealno mesto za porodični odmor. Mogućnosti za zabavu, razonodu, šetnju i odmor su neograničene.
Može se reći da je Nei Pori raj za roditelje sa decom jer su plaže čiste, široke, postepen je ulazak u more te se deca mogu igrati u pesku. Takođe, na plažama ima tuševa kao i kabina za presvlačenje. Na obali postoji veliki broj kafića i restorana u kojima su meniji često na srpskom jeziku. 

Download attachments:

Datum polaska: maj - septembar
Cena: od 69 €
Kuća Teodoros

Kuća je udaljena od plaže 100 m. Apartmani za pet osoba i studija za dve ili tri osobe su u prizemlju, na prvom, drugom i trećem spratu. Objekat ima lift, recepciju i WiFi internet. Doplata za korišćenje klime iznosi 5 eur dnevno. 

Kuća se nalazi u desnom delu Nei Porija, udaljena od plaže 100 m.

Sve sobe imaju kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo i terasu. Ležajevi su klasični francuski i singl ležajevi, Apartmani za pet osoba ima francuski ležaj i singl u spavaćoj sobi i francuski ležaj u kuhinjskom delu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Vasila Rooms

Vila Vasila se nalazi u prvoj lini do mora, a izmedju nje i mora se nalazi zelena površina sa zabavnim parkom za decu. U prizemlju vile se nalazi supermarket. Vila je nedavno renovirana i u svom sastavu ima veoma lepo uredjene studije i apartmane. Na ulici ispred je moguće parkiranje automobila. Korišćenje WI-FI interneta je besplatno. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € po danu.

80 m od plaže.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj ili dva obična ležaja. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj ili tri obična ležaja. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i dva obična ležaja ili dva bračna ležaja. 1/4 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i jedan običan ležaj u drugoj prostoriji tri obična ležaja.

Cenovnik u pDF-u otvoriti
Vila Manolas

Većina smeštajnih jedinica ima bočni pogled na more, dok neke imaju i direktni pogled na more. U prizemlju vile nalazi se foaje sa garniturom za sedenje kao i prostorija za odlaganje stvari poslednjeg dana boravka. U sastavu vile je i poslastičarnica. Pored vile se nalazi parking prostor. Korišćenje klima uređaja i WI-FI interneta je besplatno.

U strogom centru Nei Porija i od široke peščane plaže je deli samo ulica.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj ili dva obična ležaja. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i dva obična ležaja ili dva bračna ležaja. 1/4 duplex - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj prostoriji bračni ležaj i jedan običan ležaj i u trećoj prostoriji jedan običan ležaj. 1/5 duplex - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj prostoriji bračni ležaj i jedan običan ležaj i u trećoj prostoriji dva obična ležaja.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Angela

Ispred same vile se nalazi beach bar sa ležaljkama i suncobranima, koji gosti vile mogu da koriste uz konzumaciju pića. Parkiranje je moguće na ulici ispred kuće. Korišćenje interneta je besplatno. Doplata za korišćenje klima uređaja je 5 € dnevno po studiju, 10 € dnevno po duplexu (2 klima uređaja). Za ceo period boravka od 10 dana - doplata je 30 € po studiju i 60 € po duplexu.

Na samoj obali mora, na plaži.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja. 1/5 duplex - u jednoj prostoriji kuhinja u drugoj prostoriji bračni ležaj i u trećoj prostoriji jedan bračni i jedan običan leažaj. 1/6 duplex - u jednoj prostoriji kuhinja u drugoj prostoriji jedan bračni i jedan običan leažaj i u trećoj prostoriji jedan bračni i jedan običan ležaj.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Anna

Jedna od lepših vila, sagrađena je 2005. godine, moderno uređena i opremljena, koja u svom prizemlju ima prodavnicu. Većina studija ima direktan pogled na more. U sklopu vile se nalazi prostorija za odlaganje prtljaga na dan povratka. Korišćenje interneta je besplatno. Doplata za korišćenje klima uređaja 5 € po danu.

U prvoj polovini letovališta iz pravca Platamona, u prvoj ulici iza pešačke zone, na oko 70 m od plaže.

1/2 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj ili dva obična ležaja. 1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i jedan običan ležaj. 1/4 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj i dva obična ležaja.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Petros

Vila raspolaže 1/2,1/3 i 1/3+1 studijima.  Poseduje internet. Posteljina se menja na 5 dana. Vila ne poseduje peškire.

Vila se nalazi na 350m od plaže.

Sobe poseduju kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju, terasu, TV, klima uređaj (uz doplatu).

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article