fbpx

Platamon se nalazi u regiji Pieria, na obali Egejskog mora, 25 km jugoistočno od planine Olimp i oko 100 km od Soluna. Smatra se jednim od najznačajnijih turističkih mesta u ovom delu Grčke, a region odlikuje bujna vegetacija, platani i izvori sa čistom pijaćom vodom. U njemu se nalazi i “Platamon castle” - zamak iz srednjeg vizantijskog doba, X veka. Za svoje potrebe koristili su ga Franci u XIII veku i Turci u XV veku a danas se u okviru letnjeg Olimp festival organizuju predstave, koncerti i drugi kulturni događaji.

Download attachments:

Datum polaska: maj - septembar
Cena: od 79 €
Vila Rania

Vila Rania, kuća standardnog grčkog kvaliteta, nalazi se na idealnoj lokaciji, na početki glavne ulice u Platamonu.

Nalazi se na početku glavne ulice u Platamonu, odmah pored poznatog hotela Kronos, na oko 80 m od prve šljunkovite plaže.

U blizini vile se nalazi veliki supermarket, kao i većina potrebnih sadržaja i objekata poput pekara, mesara, prodavnica, kafića i taverni. Na svega par minuta hoda, prema Nei Poriju, nalazi se peščana plaža Kalamaki dok ćete u samom centru mesta, u blizini crkve, pronaći još nekoliko manjih organizovanih plaža, kao i mnošto ugostiteljskih objekata. Vila Rania, iako je uz glavnu ulicu, pruža preko potreban odmor gostima jer je dovoljno uvučena i ušuškana. Topla preporuka kako za parove, prijatelje, tako i za porodice sa decom.

U prizemlju vile se nalaze 1/2 studio, 1/3 apartman i 1/5 i 1/4 dupleks apartmani dok je na prvom spratu 1/4 dupleks apartman sa pogledom na bazen već pomenutog hotela Kronos. Vila ima veliko, lepo uređeno dvorište iza kuće sa roštiljem koji je na raspolaganju gostima. Svi gosti vile mogu koristiti bazen hotela Kronos uz OBAVEZNU konzumaciju pića sa pool bara. Svi studiji i apartmani su opremljeni kuhinjom (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilom, terasom ili terasnim delom sa garniturom za sedenje, LCD TV-om i klima uređajem (korišćenje uz doplatu). Gostima je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Vila Rania ne poseduje sopstveni parking. *Klima uređaj se doplaćuje 5 eur dnevno *Wi Fi Internet gratis

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article