fbpx

Krf je najsevernije ostrvo u Jonskom moru i drugo je po veličinii ostrvo jonskog arhipelaga. Ima oko 120.000 stanovnika. Zbog blage klime i velike vlažnosti poznat je po smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru, luksuznim hotelima, lepim plažama okruženim zelenilom i nepreglednim brdima obraslim maslinjacima. Plaže Krfa se ubrajaju među najlepše plaže na svetu, od beskrajnih peščanih obala do skrivenih uvala.

Glavni grad ostrva je grad Krf, jedan od najlepših gradova u Grčkoj, prepun zelenila, divnih trgova, uskih uličica u kojima preovlađuje venecijanska i engleska arhitektura, dobro sačuvane znamenitosti ranijih osvajača. Jedan od tragova ranijih vremena je i deo srpske istorije utkan u ovo ostrvo. Naime, blizu grada nalazi se ostrvo Vido, gde je plava grobnica, a u samom gradu je muzej Srpska kuća. Veliki izbor aktivnosti danju i noću, mediteranska hrana i mediteranska klima uz obilje bujne vegetacije tokom cele godine, plavetno čisto more, romantični zalasci sunca i poznata grčka gostoljubivost učiniće odmor na Krfu više nego dovoljnim da zadovolji sva vaša čula.

Dassia - Kuća Savoulidis

Dvospratna kuća sa prizemljem, skromnog izgleda i kvaliteta, koja se nalazi u centru Dasije. U sklopu kuće nalazi se bazen. Sopstveni parking ima, ograničenog kapaciteta.

Oko 200 m od mora i od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i apartmane za 3 ili 4 osobe., opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju ulaznu terasu ili prostor u funkciji terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Dassia - Kuća Karras

Dvospratni kompleks sa prizemljem koji se sastoji iz više objekata, nalazi se u širem centru Dasije. Sopstveni parking ima, ograničenog kapaciteta.

Oko 500 m od mora i od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja (strukture 2 osnovna ležaja + pomoćni ležaj). Svi studiji se nalaze u prizemlju opremljeni TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom i prostorom u funkciji ulazne terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Dassia - Kuća Sia

Dvospratna kuća sa prizemljem, skromnog izgleda i kvaliteta, nalazi se u centru, u neposrednoj blizini htl. Ellea Beach. Sopstveni parking ima, ograničenog kapaciteta.

Oko 30 m od mora i od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe, Svi apartmani se nalaze u prizemlju i imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta) i prostor u funkciji ulazne terase. Svaki studio ima kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kod nekih od studija je izdvojena mini čajna kuhinja na zastakljenom delu terase, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća) i prostor u funkciji terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Dassia - Kuća Santos

Prizemni kompleks koji se sastoji iz dva objekta i nalazi u centru Dasie, iza htl. Ellea Beach. Sopstveni parking ima, ograničenog kapaciteta.

Oko 100 m od mora i od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe i apartman za 3 ili 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, zajedničkom terasom (prostor u funkciji terase).

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Dassia - Kuća Harieta

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru Dasije. U sklopu kuće nalazi se bazen. Sopstveni parking ima, ograničenog kapaciteta.

Oko 200 m od mora i od najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe., opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju ulazni balkon ili terasu.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article