fbpx

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije i jedno od najpopularnijih mesta na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more smaragdne boje i  duge peščane plaže okupane suncem kao i nezaboravni zalasci sunca.

Neos Marmaras poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru i na samim plažama. U njemu će svoje mesto naći kako porodični ljudi, parovi koji žele da uživaju gledajući romantični zalazak sunca sa plaže kraj svoje vile, tako i mladi željni provoda. Jer je Neos Marmaras mesto koje pored dve nezaboravne plaže u samom mestu i brojnih manjih plaža u okolini, ima  i mesta za noćni provod i šetnju. Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije, Neos Marmaras sada predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske, turističke brodiće i luksuzne jahte. Izgrađen  je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu omogućuje prirodan hlad i karakterističan miris.

Najpoznatija plaža sa razlogom nosi ime Paradiso - "Rajska plaža", mada za njom nе zaostaje ni gradska plaža - na čijem drugom kraju se nalazi jedan od najpoznatijih (i najskupljih) hotelskih kompleksa "Porto Caras", što dovoljno govori o njoj i o Neos Marmarasu.

Dodatne ponude za Neos Marmaras pogledajte ovde: Neos Marmaras

Download attachments:

Datum polaska: maj - septembar
Cena: od 39 €
Kuća Dimitris

Trospratna kuća, koja se nalazi na kosom terenu čiji je glavni i jedini ulaz sa gornje strane. Kuća se nalazi u širem centru. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 50m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 250 m od mora i na oko 500 m od gradske plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Voula

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u neposrednoj blizini stadiona, na oko 500 m od centra. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 200m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 150 m od mora i gradske plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe, skromnog izgleda i kvaliteta. Svaki studio i apartman je opremljen TWC-om, manje kvadrature, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Vaso

Trospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi na kosom terenu u neposrednoj blizini stadiona, na oko 500 m od centra. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 350m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 150 m od mora i gradske plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe, skromnog izgleda i kvaliteta. opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju su manje kvadrature i imaju prostor u funkciji terase. Neki od studija na prvom spratu zbog specifičnosti i kosine terena imaju terase u niskom prizemlju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća J&P

Na plaži Paradiso. Studiji za dve i tri osobe, sadrže kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu, WiFi. Korišćenje klime i interneta je bez doplate. Kuća ima parking.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Kuća Ioanna

Kuća se nalazi u centru mesta, 50 m udaljena od crkve, 500 m od grdaske plaže. Studiji za dve, tri i četiri osobe sadrže kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu, WiFi. Korišćenje klime 3.50 eur dnevno.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Kuća Gyalos Beach

Jednospratna kuća sa prizemljem, nalazi se u neposrednoj blizini stadiona, na oko 500 m od centra. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 150m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 100 m od mora i gradske plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (posebno se plaća), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju prostor u funkciji ulazne terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article