fbpx

Neos Marmaras je najveće turističko mesto na zapadnoj obali Sitonije i jedno od najpopularnijih mesta na Halkidikiju. Odlikuju ga borove šume, kristalno čisto more smaragdne boje i  duge peščane plaže okupane suncem kao i nezaboravni zalasci sunca.

Neos Marmaras poseduje veliki broj kvalitetnih vila i hotela u centru i na samim plažama. U njemu će svoje mesto naći kako porodični ljudi, parovi koji žele da uživaju gledajući romantični zalazak sunca sa plaže kraj svoje vile, tako i mladi željni provoda. Jer je Neos Marmaras mesto koje pored dve nezaboravne plaže u samom mestu i brojnih manjih plaža u okolini, ima  i mesta za noćni provod i šetnju. Zahvaljujući prirodnim lepotama Sitonije, Neos Marmaras sada predstavlja veoma popularno turističko mesto sa lukom za ribarske, turističke brodiće i luksuzne jahte. Izgrađen  je na tri brežuljka pokrivena maslinjacima i borovom šumom, koja ovom mestu omogućuje prirodan hlad i karakterističan miris.

Najpoznatija plaža sa razlogom nosi ime Paradiso - "Rajska plaža", mada za njom nе zaostaje ni gradska plaža - na čijem drugom kraju se nalazi jedan od najpoznatijih (i najskupljih) hotelskih kompleksa "Porto Caras", što dovoljno govori o njoj i o Neos Marmarasu.

Dodatne ponude za Neos Marmaras pogledajte ovde: Neos Marmaras

Kuća Dimitris

Trospratna kuća, koja se nalazi na kosom terenu čiji je glavni i jedini ulaz sa gornje strane. Kuća se nalazi u širem centru. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 50m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 250 m od mora i na oko 500 m od gradske plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe, od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja. opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Voula

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u neposrednoj blizini stadiona, na oko 500 m od centra. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 200m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 150 m od mora i gradske plaže.

Kuća poseduje studija za 2 osobe i apartmane za 3 ili 4 osobe, skromnog izgleda i kvaliteta. Svaki studio i apartman je opremljen TWC-om, manje kvadrature, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Vaso

Trospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi na kosom terenu u neposrednoj blizini stadiona, na oko 500 m od centra. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 350m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 150 m od mora i gradske plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe, skromnog izgleda i kvaliteta. opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju su manje kvadrature i imaju prostor u funkciji terase. Neki od studija na prvom spratu zbog specifičnosti i kosine terena imaju terase u niskom prizemlju.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća J&P

Na plaži Paradiso. Studiji za dve i tri osobe, sadrže kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu, WiFi. Korišćenje klime i interneta je bez doplate. Kuća ima parking.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Ioanna

Kuća se nalazi u centru mesta, 50 m udaljena od crkve, 500 m od grdaske plaže. Studiji za dve, tri i četiri osobe sadrže kuhinjski blok, televizor, klima uređaj, kupatilo, terasu, WiFi. Korišćenje klime 3.50 eur dnevno.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Gyalos Beach

Jednospratna kuća sa prizemljem, nalazi se u neposrednoj blizini stadiona, na oko 500 m od centra. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 150m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 100 m od mora i gradske plaže.

Kuća poseduje studija za 2 ili 3 osobe, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (posebno se plaća), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Studiji u prizemlju imaju prostor u funkciji ulazne terase.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article