fbpx

Na 98. kilometru jugoistočno od Soluna nalazi se letovalište Polihrono, smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Ima veliku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnu za decu.

 Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki kao i velika ponuda za bavljenje sportovima na vodi. Puno sunca i prirodnih lepota, dobra snabdevenost, srdačnost i gostoljubivost domaćina, garancija su za dobar odmor. U Polihronu postoje ambulanta, apoteka, te mnoštvo supermarketa, hotela, taverni, kafića, barova, pekara, picerija i rent a car agencija.
Polihrono su 650. godine pre nove ere sagradili doseljenici iz Eretrije, jednog od većih Grčkih polisa, i tada se zvao Neapolis. Grad su uništili Huni, a na istom mestu su lokalni stočari osnovali Polihrono koji je dobio ime po raznobojnom cveću. Polihrono su uništili Turci 1821. godine, ali su ga preživeli meštani ponovo izgradili. Selo je oslobođeno od Turaka 1912. godine.

Kuća Grigoriou

Jednospratni kompleks sa prizemljem i niskim prizemljem koji se sastoji iz dva objekta i dvorištem. Nalazi se u širem centru Polihrona, sa donje strane glavnog magistralnog puta. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 750m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 350 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje dvokrevetne, trokrevetne studije i apartmane za 3 do 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. Svi studiji i apartmani koji se nalaze u niskom prizemlju i prizemlju imaju prostor u funkciji ulazne terase i ulazna vrata koja su u funkciji prozora.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Athanasia Maria

Jednospratna kuća sa prizemljem i niskim prizemljem. Nalazi se u centru Polihrona. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 300m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 250 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studije za 2, 3 ili 4 osobe (strukture francuski ležaj manjih dimenzija sa jednim ili dva osnovna ležaja u zavisnosti od tipa studija), opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Eugenia (ex Socratis)

Jednospratna kuća sa prizemljem. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 400m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 270 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje studija za 2 i 3 osobe, i apartmane za 3 do 4 osobe, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Fenias studios

Jednospratna kuća sa prizemljem. Nalazi se u širem centru Polihrona. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 300m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 70 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje dvokrevetne studije, u prizemlju. Svaki studio ima TWC, TV, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta), mini čajnu kuhinju, i prostor u funkciji ulazne terase. Neki od studija imaju ulaz sa zadnje strane i iz zajedničkog dvorišta. U sklopu kuće nema wifi.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Kuća Magda

Dvospratna kuća. Nalazi se u centru Polihrona, u neposrednoj blizini crkve. Sopstveni parking nema. Prostor u funkciji javnog parkinga udaljen je na oko 450m (uz mogućnost uvođenja doplate u toku letnje sezone od strane nadležnih, lokalnih organa).

Oko 300 m od mora i najbliže plaže.

Kuća poseduje dvokrevetne studije (strukture francuski ležaj manjih dimenzija), od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem (uključen u cenu), mini čajnom kuhinjom, balkonom ili terasom.

Cenovnik u PDF-u otvoriti
Vila Sakis

Ovu vilu izdvajamo iz naše ponude zbog idealne pozicije. Udaljena je stotinak metara od restorana, taverni, prodavnica. Imajući u vidu da je nedaleko od pešačke zone, ali nešto uvučena, sa sopstvenim dvorištem, može se reći da gosti mogu da uživaju u miru i tišini.

U centru Polihrona, na oko 80 m od plaže.

Sadrži studija i garsonjere. Smeštajne jedinice su nedavno renovirane, potpuno i moderno opremljene, čajnom kuhinjom, klima uređajem, LCD televizorom, Wi-FI i terasom sa garniturom za sedenje.

Cenovnik u PDF-u otvoriti

Share this article