fbpx

Vila Demi

Vila je udaljena oko 70m od plaže Kalopigado, oko 100m od najbolje plaže Alikes, a na 1.5km od mesta Amuljani.
Vila Demi se nalazi na blagom uzvišenju u živopisnom ambijentom, okružena maslinama i zelenilom. Studiji i apartmani su smešteni u prizemlju i na spratu, prostrani i elegantno dekorisani, predviđeni za smeštaj 3-4 osobe. Sadržaj vile upotpunjuje prostrano dvorište sa nekoliko roštilja, koji su na usluzi gostima, kao i parking za automobile.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Vila Filiko II

Vila se nalazi u centralnom delu ostrva Amuljani, na oko 200m od plaže Galini i od plaže Limanaki. Opremljena je u etno stilu sa fasadom koja je ukrašena kamenom. U uredjenim dvorištem se nalazi letnjikovac sa garniturama za sedenje. Sadrži dvokrevetne studije sa prostranim terasama i garniturama za sedenje. Moguće je parkirati automobil na ulici ispred vile ili nedaleko od nje.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Vila Filiko I

Vila se nalazi u centralnom delu ostrva Amuljani, na oko 200m od plaže Galini i od plaže Limanaki. Fasada ukrašena kamenom, bašta sa zelenilom, garnitura za sedenje, letnjikovac i roštilj, upotpunjuju sadržaj vile. Vila sadrži prostrane studije, komforne apartmane i duplexe, veoma brižno uređene. Vila se nalazi u mirnom delu ostrva u neprometnoj ulici, tako da je moguće parkirati automobil na ulici ispred vile ili nedaleko od nje.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Vila Filipos

Vila se nalazi u centru ostrva Amuljani i udaljena je oko 100m od mora i oko 300m od luke. Studiji su potpuno opremljeni, a sa nekih terasa se pruža prelep pogled na more, luku i poluostrvo Athos. Vila se nalazi izmedju dve ulice, tako da nije problem obezbediti parking za vaš automobil. Ukoliko želite da uživate u pravom, tradicionalnom okruženju, vila Filipos na ostrvu Amuljani je svakako pravi izbor za vas.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.
Vila Limanaki

Vila Limanaki se nalazi na samoj obali mora, oko 900m od mesta i oko 500m od najpoznatije plaže na ostrvu - Alikes. Nalazi se na raskranici puteva, koji vode do dve najpoznatije plaže na ostru, Alikes i Megali Ammos. Smeštena je u prelepom ambijentu, na laganom uzvišenju, tako da se sa terasa svih studija pruža očaravajući pogled na more, poluostrvo Atos i nebeski grad Uranopolis. Prema strukturi smeštajnih jedinica, idealna je za parove ili za porodice sa jednim detetom. U dvorištu vile nalazi se parking.

Cenovnik za ovaj objekat pogledajte iznad.

Share this article